Префинета елеганција на ентериерот во дневната соба со системот на елементи БРЕТАЊА

Модерните трендови во изборот на бел мебел не се разликуваат од некои претходни трендови, бидејќи сметаме дека белиот мебел е безвременски тренд во дизајнот на ентериер. Покрај тоа што внесува посебна енергетска леснотија во просторот во кој се наоѓа, остава чувство на чистота, воздухопловност, како и визуелно попространа околина. Комбинацијата на бела боја со дрво …