web design;hosting;domain name web design;hosting;domain name

За нас

За нашата компанија

Ивановеб е компанија која се занимава со веб дизајн ,хостинг ,маркетинг ...

Денешните потрошувачи очекуваат секој бизнис со кој тие соработуваат без разлика со големи или мали компании , да имаат веб-страница. Многу потрошувачи ќе го проверат вашиот бизнис преку вашата веб страна пред да донесат одлука за соработка со вашата компанија. Доколку немате веб страна, тоа може да покаже несериозност во бизнисот.

Вашиот бизнис треба да биде на интернет без разлика дали се работи за мала или голема компанија. Постојат многу бенефити од ова.За да добиете функционална и модерна веб страна нашиот тим на професионални програмери, графички и веб дизајнери ќе се фокусираат се разбира во рамките на вашиот буџет да изработат најдобро решение.

  • Ние ви нудиме сигурен хостинг , одржување и поддршка за вашиот бизнис.
  • Без разлика дали ви треба веб страна ,лого, флаери или други маркетинг услуги, Ивановеб е тука за да создаде бренд од вашиот име.
  • Нашиот тим со својата професионалност ја одржува вашата веб страна целосно функционална и ажурирана 24 часа во денот,365 дена во годината
  • Одржувањето на веб страната вклучува постојано едитирање,ревизија ,надградба , бекап и дополнување на страната со нови содржини

Ивановеб - веб дизајн , хостинг , домеин ...

изработено од ©  ivanoweb

Проекти

Проекти

Тимот на Ивановеб соработува со многу успешни компании во земјата и странство.Наши клиенти се : Инова Мед,Форманова,Еуромиксер,Он-еце,Купипродај,Студио К,Когниција,Нутривет,Печатница Серафимовски,ЕкоПак ...

изработено од ©  ivanoweb

Услуги

Услуги

Веб дизајн

Вашата веб страна треба да биде модерна ,функционална и ажурирана.Тимот на Ивановеб со професионалниот однос кон работата ова ви го овозможуваат

Хостинг

Сигурен и брз сервер е предуслов за нормално функционирање на вашата веб страна.Нашиот партнер од САД е еден од водечките во областа на хостирање

Домеин

Домеин т.е. име за вашата веб страна со екстензија .com по најниски цени на годишно ниво.Име по кое ќе бидете препознатливи.

Маркетинг

Нашиот тим составен од врвни ПР професионалци ќе Ви помогне да го подигнете Вашиот бизнис за ниво повисоко.Припрема,печатење и дистрибуција на флаери и каталози.

Одржување

Тимот на Ивановеб е 24 часа во денот и 365 дена во годината посветен на редовно ажурирање и одржување на Вашата веб страна

Идеа-Реализација

На нашиот тим му е потребно многу малку од вашето време за да Ви го презентира целиот проект за раст на вашиот бизнис.

изработено од ©  ivanoweb

Контакт

контактирајте со нас

доколку сакате да контактирате со нашиот тим ,пополнете ја формата подолу - ви благодариме за интересот

Информации

веб: www.ivanoweb.com

телефон: + 389 70 22 44 18

емаил: emil@ivanoweb.com

Македонија

изработено од ©  ivanoweb

Инова Маркетинг

Innova Medical Marketing е компанија која ви нуди комплетно нов пристап на медицински маркетинг
-фармација и маркетинг-

Инова Мед

Инова Мед е фармацевтска компанија застапник на реномираните производители Vitae Health Innovation од Шпанија и Dermix од Шведска.
-фармација и козметика-

Студио К

Архитектонска компанија од Флорида САД.Реномирана компанија која има учествувано на низа меѓународни натпревари и освојувала награди од областа на архитектура.
-дизајн и хостинг-

Нутривет

Компанија за откуп и преработка на стара хартија и продажба на ветеринарни производи.
-дизајн и хостинг-

Печатница Серафимовски

Компанија за печатење во офсет технологија.Печатење на флаери,весници и останат рекламен материјал.Компанијата се занимава и со продажба на бои за печатарска индустрија.
-дизајн и хостинг-

Студио К Архитект

Архитектонска компанија од Флорида САД.Реномирана компанија која има учествувано на низа меѓународни натпревари и освојувала награди од областа на архитектура.
-дизајн и хостинг-

Форма Нова

Компанија која се занимава со трговија на мебел.Компанијата има свои продажни салони низ цела Македонија.Генерален застапник на српската компанија Форма Идеале.
-дизајн и хостинг-

Он-еце

Компанија која обезбедува широк спектар на инженерски и консултатски услуги на клиенти од јавниот и приватниот сектор на национално, регионално и глобално ниво.
-дизајн и хостинг-

Купи продај

Веб страна на која корисниците можат да објавуваат и пребаруваат огласи класифицирани во повеќе категории.
-дизајн и хостинг-

Когниција

Прв и единствен центар за невропсихологија во Македонија.Невропсихолошка процена на внимание, концентрација, помнење, говорно-јазични способности, визуелна перцепција, процена на конструктивни капацитети, на промени во однесување и сл.

Еуромиксер

Компанија која уште од 1992 година професионално се занимава со продажба на сите видови бетонски мешалки и рачни колички. Компанијата е единствен овластен дистрибутер и сервисер за Македонија за мешалките за бетон од ALTRAD LIV од Словенија, на производите на BELLE GROUP од Англија и на FORT од Холандија.
-дизајн-

Фотографер

Индивидуална страна на која се прикажани фотографии низ објективот на фотографот.
-дизајн и хостинг-

МК банер

Првата и единствена банка на банери во Македонија.
-дизајн и хостинг-

Ивановеб

Веб страна која се занимава со веб дизајн,хостинг,домеин.
-дизајн и хостинг-

Серафими

Одгледувачница на добермани
-хостинг-

Луксинтегра

Веб страна која се занимава со внатрешна убавина,здравје ...
-дизајн и хостинг-

Тоиќдизајн

Компанија која се занимава со архитектура,ентериерно уредување ...
-дизајн и хостинг-

Тетово Апартмани

Апартман за издавање ...
-дизајн и хостинг-

изработено од ©  ivanoweb